Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jízdarny

Jízdarna Moneta 

Jízdárna Ranč Moneta Krmelín - Ostrava

Hledáte relaxaci a zábavu pro sebe a své děti? Milujete projížďky na koních po lese a pastvinách? Pak navštivte jízdárnu Ranč Moneta v Krmelíně, 8 km od Ostravy.

Stáj Moneta Vám nabízí vyjížďky na koni do překrásné krajiny v okolí Krmelína, k soutoku Odry a Ondřejnice, s možností klusu i cvalu dle Vaší jezdecké úrovně. 

Jste úplný začátečník? Nevadí, projížďky na koních jsou vhodné i pro začátečníky. Před samotnou vyjížďkou dostanete pokyny, jak koně ovládat a základy jízdy na koni. Vždy jste pod odborným vedením majitele stáje Jaroslava Tyšera nebo pod vedením zkušeného jezdce Petra.


 
 
 
 

Fotogalerie - koně ve stáji Moneta, Krmelín u Ostravy

Jízdárna Moneta nabízí poslední volné místo ustájení v boxe! 
- cena 3 500 Kč/měsíc
- pravidelné vyvádění koně na rozlehlé pastviny
 
 

Výuka jízdy na koni 
Stáj Moneta Krmelín - Ostrava


Hoďte všechny starosti za hlavu a užívejte si jízdu na koni, pocit volnosti, souznění s přírodou a naprosté eufórie v sedle vychovaného koně. Navštivte stáj Moneta v Krmelíně, na ulici Vodárenská, 8 km od Ostravy směrem na Příbor.

Nabízíme vyjížďku na koni jak pro úplné začátečníky, tak pro zkušenější jezdce, pro které máme připraveny 1-3denní výlety na koňském hřbetě do blízkých Beskyd.

Naše jezdecká škola připravuje pro školy individuální akce spojené s celodenní aktivitou ve stáji. Děti se naučí vše o chovu koní, jak se starat o koně, budou mít možnost si koně vyčistit, osedlat a nauzdit. Za asistence trenérů pak probíhá praktická výuka na koni a vožení dětí po okolí.

jízdna na koni Ostrava, jízdárna Ostrava, stáj Moneta, výuka jízdy na koni, ustájení koní, chov koní, vyjížďky na koni, projížďky na koních, jezdecká škola, jízdárna, jezdec, cvičitel, koně

Nabídka jízdárny Ostrava


  • ve stáji je v současnosti 16 koní (8 soukromých a 8 provozních), kteří jsou zvyklí jezdit i se začátečníky a dětmi
  • výuka jízdy na koni - zaškolujeme praxí ne teorií
  • vyjížďky na koních po okolí pod odborným dohledem
  • 1-3denní výlety na koních
  • individuální akce pro školy
  • vožení dětí
  • možnost boxového ustájení koní, k dispozici jsou velké výběhy a pastviny

Vyjeďte si na koních!


  • nabízíme profesionální přístup a příznivé ceny
  • vyjížďka do terénu pod vedením cvičitele 200 Kč/hod.
  • při zakoupení permanentky na vyjížďku do terénu pod vedením cvičitele zaplatíte pouhých 1 500 Kč/10 hod. jízdy místo původních 1 700 Kč pro děti 2 000Kč/10 h jízdy pro dospělé místo původních 2 200 Kč.
  • možnost využít cenově zvýhodněné permanentky, dárkové poukazy či věrnostní programy pro stále klienty.

U nás si nemusíte rezervovat koně týdny dopředu.


 
 
 
 Nejkrásnější je pohled z koňského hřbetu
 Kontakty stáj Moneta
Dostanete se k nám z Ostravy po silnici č. 58 - hlavní tah směr Příbor.

jízdárna Ostrava, jezdecký klub, jízda na koni Ostrava, stáj Moneta, výuka jízdy na koni, ústájení koní, chov koní, vyjížďky na koni, projížďky na koních, jezdecká škola, jízdárna, jezdec, cvičitel, koněAdresa:
ul. Vodárenská
739 24 Krmelín

Tel.: 597 576 417
E-mail: jk.moneta@seznam.cz

IČO: 67316760



Zobrazit místo Vodárenská na větší mapě

http://www.jizdarna-ostrava.cz/

 

Jízdarna v Malenovicích 

 

Domů > Koně

 

 

JÍZDY NA KONÍCH
Provádíme jízdy na koních v terénu nebo na kolbišti.
Cena:
1 min…………. 5,-Kč (jezdíme minimálně 5 min)
1 hod ………….250,-Kč (platí pouze pro 1 osobu)
Jízdy je možné si objednat na tel. 603201086.

            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jízdarna Frýdek-Místek

Skalický Dvůr 

 

Dovolte, abychom se krátce představili. Jsme tým lidí, kteří mají rádi přírodu, různá zvířata a samozřejmě i lidi. Naší hlavní radostí jsou však koně, a kolem těch se točí většina našeho dění. Proto se u nás nachází sportovní klub zabývající se nevýkonnostním jezdectvím,  jezdeckou turistikou, výukou základů jízdy na koni včetně přípravky pro děti od cca 6 let. Pro rodiny nabízíme pestrou možnost vyžití jak u koní, tak i formou relaxace, půjčováním dětské čtyřkolky, možnosti táboření a výletů do okolní přírody. O prázdninách pořádáme  "Léto na koních"  což jsou vlastně jezdecké kurzy s táborovým programem. Pro děti od 6 let organizujeme jezdeckou přípravku. Pro informace o naši další nabídce kliknětezde.

 

 

 

Dalila, ČT,O:Chepos nebo Darex, M:Darinka u nás od 5.1.2000

Dalila, ČT,O:Chepos nebo Darex, M:Darinka u nás od 5.1.2000
Elli, Paint Horse/Am.klusák, O: ? M: Emilka, narozena u nás 5.9.2008
v říjnu 2011 prodána, nyní v Janovicích-Bystrém

 Lancelot,ČT,O:Kamelot,M:Šína narozen u nás 21.7.2004

Chepos

Chepos
Kamelot A1/1, O:Chepos, M: Venesse, u nás 30.3.2003 do 1.7.2004, prodán
Kamelot A1/1, O:Chepos, M: Venesse, u nás 30.3.2003 do 1.7.2004, prodán
Kartuš, ČT,O: Anchorage, M:Kendy nar.28.3.2009 u nás

 Superlativ

 Honza

Honza, begik, otec Merlina. Byl u nás jen měsíc

Emilka, Am. klusák, u nás od 15.3.2008, O: Ultra Yankee(US), M: Emine

Long John,A1/1, u nás ustájen od 25.11.2006 do 28.10.2007, dán po úrazu jako společník k jinému koni do Třebíče(úplně vlevo).

Gery ve skoku.

 

LÉTO NA KONÍCH

 

 

 

publikováno 01.08.2012 (aktualizováno 26.06.2013)

 

12. ročník, ceny nezměněny!!!

 

Vážení přátelé koní,

       Kurzy základů jízdy na koni a péče o něj jsou rozděleny do dvou kategorií. Zařazení do kategorií si určují sami účastníci kurzů či jejich rodiče. Liší se cenou kurzu a  intenzitou jezdeckého výcviku. První z nich je určena zejména pro menší děti, naprosté začátečníky a ty, kdo si nejsou jisti tím, zda intenzivní trenink zvládnou. Druhá pak hlavně pro ty, kdo již základní prvky jízdy na koni zvládají (krok, klus a cval na lonži) a jsou schopni fyzicky zvládnout náročný jezdecký výcvik.
U první karegorie budou hlavní náplní jezdecké přípravy procházky v sedle s doprovodem instruktora a samostatná jízda v uzavřeném prostoru, kde si kurzisté osvojí pohyb koně a naučí se na něm uplatňovat základní pomůcky k jeho ovládání. Výcvik bude prováděn každý den ve více kratších časových intervalech, vždy podle fyzických možností jednotlivých jezdců. U druhé kategorie bude jezdecký výcvik prováděn každý den (Po,St,Pá dvoufázově; Ne,Út,Čt jednofázově nebo podle individuální dohody s účastníkem) s jízdou na lonži nebo ve skupinách, opět vždy podle fyzických možností jezdců. Mimo jezdeckou přípravu bude prováděna u obou kategorií výuka základní anatomie koně pro pochopení významu pobídek a pomůcek, znalostí o výstroji a pěči o koně a jeho výstroj, místování, to vše jak v teoretické tak i praktické rovině. O volný čas účastníků je mj. postaráno formou výletů, koupáním v řece Morávce, doprovodným programem (např.karaoke, míčové a jiné hry, soutěže, táborák). Pro případ deštivého počasí máme k dispozici klubovnu s minikinem. Kurzy probíhají v týdenních prázdninových turnusech vždy od neděle do soboty a účastníci obdrží pamětní list s osobním vyhodnocením. Fotografie a videa z kurzu budou ke stažení zde.

http://www.skalickydvur.cz/